miércoles, 19 de noviembre de 2008

MONTPERDUT


Quan les condicions no són les més favorables...només uns quants valents s'apuntena a una sortida així...



La sortida comença divendres a la nit sortint de Sant Cugat, per anar a dormir al peu del camí que agafarem de bon matí per poder fer una bona butifarrada (pujar fins al cim i baixar a dormir fent un vivac a l'alçada del refu de Goriz, en resum, un 1800m de desnivell positiu i uns 800m de negatius).


Aquest planing, ens fa arribar una mica tard al cim, però ens permet estar el nostre grup en solitari, que també s'agraeix...














Sort que per sopar existeixen aquestes delicatessens deshidratades, que et fan entrar en calor, i entrar al sac, per no tornar a sortir-ne fins a la sortida del sol, que faci pujar una mica la temperatura!!!






Quan al vivac...una nit espectacular, fa que encara que et vagis despertant, no tinguis presses per tornar a dormir, doncs el fet de poder contemplar la quantit d'estels que es veuen sense cap llum artificial propera, compensa el no dormir. i llevarte amb aquestes vistes, a la sortida del sol....
En resum, una sortida espectacular. amb final de festa al Cotiella, fotent-nos un dinar com deu mana, no fos pas que ens aprimessim!!! ;-)
Octubre 2008

No hay comentarios: